lbl_logohoet

Hoet Couture

Mag het iets meer zijn? Dan is een bril van Hoet Couture zeker iets voor jou. Deze brillen uit titanium zijn namelijk volledig in 3D geprint. Daar komt nog bij dat ze enkel op bestelling gemaakt worden en je ze dus ook kunt personaliseren. Een bril van Hoet Couture is met andere woorden alles wat een moderne bril moet zijn: stijlvol, uniek én ecologisch verantwoord. Dat laatste komt namelijk doordat er geen grondstoffen verloren gaan bij de productie aangezien ze 3D-geprint zijn. Doordat de brillen op bestelling worden gemaakt, zijn er ook geen voorraden aangelegd.

De collectie van Hoet Couture kwam tot stand na vele jaren onderzoek. 3D printen is namelijk een zeer complex proces. Je wilt namelijk komen tot kwalitatieve én esthetische brillen en dat is bij Hoet Couture meer dan gelukt. De brillen uit titanium zijn in de eerste plaats uiteraard licht. Daarnaast zijn ze ook roestvrij, antiallergisch en duurzaam. Hoet Optiek Brugge is dan ook een trotse verdeler van deze unieke brillen.

Kwaliteit en comfort. Dat zijn de kernwaarden van waaruit Hoet Couture altijd vertrekt. De moderne brillen zijn verkrijgbaar in twee kleuren: donker antraciet of licht naturel. Momenteel heb je de keuze uit 12 modellen waar je steeds nog een aparte touch aan kan geven. Als je dat wil, kan je bril namelijk afgewerkt worden met gouden accenten of zelfs briljanten. Aan de binnenkant van de montuur is er ook nog plaats voor een eventuele persoonlijke boodschap van 24 karakters. Ben je ook helemaal overtuigd van deze unieke brillen? Maak dan een afspraak voor een opmeting bij Hoet Optiek Brugge.

Top