lbl_logohoet

Cabrio

De Cabriocollectie is de allereerste van de hand van Bieke Hoet, manager van ontwerpbureau Hoet. Tijdens haar eerste tien jaar bij het bedrijf ontwierp ze de standen voor op beurzen, ontwikkelde ze een meubellijn en startte ze de eyecatcherscollectie van Hoet. De roots van de Cabriocollectie liggen bij de Cabrio Firebrid, een combinatie van een zonnebril en -klep. De Firebird was vooral bedoeld als speelse aanvulling voor de eyecatcherscollectie van Hoet.

In 2009 kwam er dan een complete zonnebrillenlijn die ondertussen is aangevuld met optische brillen. Elke bril van Cabrio worden ook volledig in 3D geprint. Voor nieuwe creaties gaat Bieke Hoet steevast op zoek naar nieuwe materialen, technieken en fabrikanten. Dat is ook waar de Cabriocollectie voor staat; toegevoegde waarde en esthetiek zoeken in nieuwe materialen en technieken. De brillen zien er zakelijk en tegelijk ook esthetisch uit. Een eigenschap die vaak terugkomt zijn de subtiele accenten. Soms door met andere kleuren te werken, soms door een andere structuur toe te passen rond de glazen of aan de veren. 

Met een bril uit de Cabriocollectie kiest u voor een moderne, vooruitstrevende montuur. De brillen komen tot stand dankzij een niet aflatende zoektocht naar nieuwe invalshoeken. Nieuws-en leergierigheid staan centraal in het creatieve proces van Bieke Hoet. De uitgebreide waaier aan informatie en ideeën die ze doorheen de jaren heeft opgedaan, geeft haar elke dag weer nieuwe inspiratie.

Bij Hoet Optiek Brugge helpen we je met veel plezier om jouw favoriete bril uit te kiezen uit de uitgebreide en gevarieerde Cabriocollectie.

Meer info over de CABRIO brillen kan je vinden via deze link: https://cabrio-eyewear-mirror.com

Top